söndag 1 februari 2009

Anteckningar

Jaha, då har en vecka till passerat. Efter en underbar tripp utomlands var man tillbaka i "vardagsgrottan" igen. Fast det är ganska skönt att hitta tillbaka till rutinerna trots allt.
Snart är det faktiskt dags för föreställningar på skolan och det är en hel del som ska förberedas. Det ska ju fungera...
Vi ska sälja sponsorbiljetter till kvällsföreställningen. För 100 kronor får man se musikalen och dessutom så sponsrar man projektet så att vi klarar av att slutföra det hela. Hoppas kunna sälja åtmionstone 30-40 såna.
Har i veckan haft muntliga redovisningar med en av mina åttor. De var så himla bra att jag bestämde mig för att göra det igen, som träning alltså. Nu arbetar de med att presentera ett valfritt land muntligt i cirka 5 minuter. Spännande. Alla gör naturligtvis inte sin redovisning inför hela klassen. Man kan göra det i mindre grupp om man vill. Finns ju inget i några mål att det ska vara inför ett visst antal elever. Muntlig redovisning inför 6 eller 26 spelar ju ingen roll. Målet är att de ska vara bra på det när de går ut nian. Hittills är det alltså bara träning.
/ha det: JANNE

Inga kommentarer: