torsdag 20 september 2012

Stratford upon Avon


Idag ska vi ut på landsbygden och testa hur man kan använda appar för att uppleva utställningen Home of Shakespeare i Stratford Upon Avon. Med hjälp av mobilen kan man alltså interagera med utställningen på ett helt annat sätt. Intressant.


Touch screen table
Sent igår. Besök på University of Birmingham där man forskar om digitala hjälpmedel som enorma interaktiva skärmar, digitala utställningar och annat. Väldigt intressant, men det bliev lite långt. Efter middag på en väldigt bra indisk-bangladeshisk restaurang tog vi tåget tillbaka. Hemma 23.30. Trött efter en lång dag. Sovmorgon idag. Samling i foajen klockan nio för resa i minibussar till Stratford upon Avon. Ska bli inressant, men man skulle ha haft en egen ipad.. Min reskamrat (Roger) har laddat hem photosynth till sin telefon och tar panoramabilder och skapar helt fantastiska bildserier på några sekunder. Jag får gå omvägen via datorn... Men det är ett riktigt kul program (gratis att ladda hem...). 


Cooking experience

Roger och Helena fick vara med och laga havsaborre Indian Style när kocken hade matpresentation för oss. Pete, en av lärarna, filmade med sin ipad och det sändes direkt via bambuser, som jag inte lärt mig än...


Inga kommentarer: