torsdag 10 oktober 2019

Utan att jag egentligen har allt för mycket att göra eller att vardagsstressen inte är tydlig så finns det en underliggande känsla av att det är något jag glömt eller som borde göras, eller att det inte är tillräckligt bra det man planerat - som en gnagande oro.
Mentorskap, hjälpa hemlösa elever, stödundervisning, kontakt med Elevhälsan eller hålla koll på närvaro och rapportera till CSN etc tar också energi.


Det är något som inte stämmer när man har svårt att somna och sen ändå vaknar tidigt varje natt. När man glömmer saker ifall de inte skrivs upp eller programmeras in i mobilen. När ögonen känns trötta klockan halv nio och när man längtar till nästa helg, eller kommande lov. Ja, det är väl ett tecken på att det inte står helt rätt till.


Skönt att man inte är ensam. "Det finns ingen tiger!" så ta det lugnt, du behöver inte pumpa adrenalin eller springa, det är ingen fara alls - bara lite oro över saker som är svåra att påverka, ingen som ska äta upp dig! En sak i taget, beta av, lägg åt sidan. sen blir det säkert bättre!Inga kommentarer: