tisdag 19 december 2017

Tisdagstankar 19/12

Snart är 2017 till ända...
Mycket har hänt - både positivt och negativt, men efter (snart) 45hp i religion och historia så är jag mycket nära mitt mål att bli legitimerad gymnasielärare i historia och religion. Sista kursens seminarier pågår på "studentwebben" och första sista tentan är den 2 januari. När den och seminarierna som följer är klara hoppas jag kunna skicka in nya uppgifter till Skolverket och få en ny lärarlegitimation. Ett mål som jag satte upp i början av året är snart nått.
Visst har det stundom varit arbetsamt att plugga, men det har varit både givande och intressant. Förhoppningsvis har det gjort mig till en bättre lärare också.
Att sitta näst sista dagen på terminen och inte vara gråtfärdig av trötthet och stress känns ju fantastiskt. Att arbeta på en kommunal gymnasieskola är en kontrast mot de senaste åren i yrket...2 kommentarer:

maartenyankovich sa...

babylisspro nano titanium | Titanium Arts | TITNCORE
This Tithon camillus titanium knife titanium, is a metal-coated titanium alloy nier replicant shell seiko titanium watch for titanium cost use with all its features and micro touch trimmer applications. It is ideal for small children. Tithon is made

Unknown sa...

u767i6njxdh208 sex chair,sex chair,finger vibrator,vibrators,wholesale sex toys,realistic sex dolls,realistic dildos,double dildos,dildos r874w7jdmjf459