fredag 9 augusti 2013

Kick off

Jaha, igår när vi var ute i skogen regnade det hela tiden. Idag var det arbetslagsvis/skolvis inomhus, men då regnade det inte;-) Men det gjorde inget att torsdagen var årets blötaste dag, eftersom det var samarbete och team-building vi sysslade med. Vi mot elementen;-) 

Alla övningarna, där vi lyft varandra genom och över rep, lotsat blindbockar genom svårigheter, rymt från fängelser i bojor och letat små nallar i terrängen, avslutades med grillning i kåta. En stor kåta där alla fick gott om plats. Det var mysigt. Samarbetet fungerade bra och vi vann skolkampen.

Finnåkers kursgård mellan Lindesberg och Arboga var platsen. Lite lägerliv med våningssängar och gemensamma duschar/wc. Inte mig emot;-)

Kan bli en bra arbetsgrupp verkligen. Jag gillar det jag sett hittills.
Alla är PÅ, ingen som säger nej jag vill inte, jag kan inte eller måste vi?... Yes we can!

Hoppfullt inför skolstarten, även om det återstår massor av arbete. Nu är det jag som släpper trygghetszonen och går in i det nya med nyfikenhet. Lätt att säga att man gillar förändring om man ändå kan vara kvar i "zonen", men nu är det ingen väg alls utan förändring, ingen gammal "vi brukar ju..." att luta sig emot. När den tanken fastnat så känns det varken nervöst eller jobbigt, bara inspirerande. Leva lite på gungfly, det är förmodligen vad jag behöver just nu...

Skönt att kompetensen, viljan och engagemanget finns uppåt dessutom...Grattis Eskilstuna! ;-)

Inga kommentarer: