torsdag 15 januari 2009

apropå projekt

Jaha då ska man krypa ner i sängen i Spanien.
Vi åkte vid ett-snåret idag och befinner oss nu i Murcia, Spanien. Det känns verkligen lyxigt att få komma ut och resa med eleverna och uppleva en massa nya saker. I morgon har vi inget inplanerat eftersom arbetet börjar på lördag. Så vi får slå ihjäl tiden med lite rundturer i city.
Vi lämnade över tjejerna till sina värdfamiljer när vi kom fram och själva har vi checkat in på Hotel Zenit (som är riktigt bra).
Resandet och att få dessa upplevelser känns vekligen som en bonus även om vi kommer att ha fullt upp hela veckan när jobbet med musikalen sätter igång. När vi var i Turkiet i höstas såg vi knappt solen, än mindre blev solbrända eftersom vi befann oss i en aula nästan hela tiden. Men det spelar ingen roll eftersom både lärare och eleverna får ut så mycket av hela projektet. Vi träffar andra lärare och elever, ser nya skolor och städer och dessutom ser vi nya sidor hos eleverna som deltar(och dom hos oss). För eleverna blir det ett lyft också både i själva projektet och i övriga skolarbetet.
Tänk om man kunde få med fler elever... Det vore verkligen en höjdare... /JANNE

Inga kommentarer: